Potvrde pravog puta


                             POTVRDA PRAVOG PUTA


Kada se jednom ujutro probudite, odete na internet i na svojoj stranici, objavi, postu, blogu  ili čemu već, zateknete komentar ovakve ili slične prirode od kupca kome ste stolariju radili ne danas ili juče, nego pre skoro deset godina:

Ljiljana Ilic “NEMA DILEME: PVC I ALU STOLARIJA DRAGDAR - PRAVAC SREMSKI KARLOVCI, NI LEVO NI DESNO, NA GLAVNOM PUTU. SREĆAN PUT.... “ znaćete da ste na pravom putu, znaćete da ono čime se bavite ima svoj smisao i da radite pravu stvar.Ili recimo završite neki ugovoren posao, pa kada prođe neko vreme da  skoro i zaboravite da ste ga radili, dobijete poruku:
Ovim putem, još jednom želim da vam se zahvalim na profesionalnosti prilikom realizacije dogovorenog posla-ugradnja PVC stolarije. Kvalitetno, brzo i tačno. Ostanite takvi i dalje. Hvala još jednom."


E, zbog takvih trenutaka vredi raditi, vredi se truditi, vrede svi prohujali stresovi, neizvesnosti, muke, vredi sav uloženi trud i svi prekovremeni sati, vredi i  dodatni rad na sebi koji nije bio lak i koji je zahtevao promene, vredi svaki sekund borbe za boljeg čoveka u sebi i oko sebe.


Zar u poslovnom životu jednog čoveka, jednog tima, jedne organizacije ... može postojati nešto lepše od kvalitetno obavljenog posla i od zadovoljnog kupca. Ne može! 

Zadovoljan kupac - to je je kruna rada, to su oni lepi sokovi kojima se svi sladimo po okončanju nekog posla, to je ono čemu težimo i zbog čega stvaramo.

Oni koji su toga svesni zasigurno će u životu nešto i stvoriti, a ovi drugi na žalost samo su prolazna epizoda koju niko od nas ne bi želeo da pogleda.


Komentari naših radova sa pojedinih objava:Marinko Grujicic - ODLICNO JE PROVERENO!
Valeria Farkas - Hvala i za danas i za sutra i za uvek!
Ivana Skrbic - Imam sve njihove prozore i ulaza vrata, extra su!
Gorana Banovic Jager -  ... Prezadovoljna vašom uslugom i vrhunskim materijalom!
Petar Stojanovic - Firma Dragdar je za izradu terase kod mene površine oko 27m² zaslužila sve komplimente. Pedantnos savršenost i organizovano su za 17 dana od porudžbine doneli i montirali naručeno. Za montažu je utrošeno oko 5 časova.I sam sam radio po inostranstvu. Moja garancija i preporuka je samo ta.DRAGDAR: Iznenadilo me je sve da sam samo sa čudjenjem posmatrao šta radnik firme DRAGDAR zna da izvede. Prezadovoljan sam sa izradom navedene firme. Lično im želim puno uspeha u daljem poslovanju jer to i zaslužuju.
Gabor Vecsey Hvala Dragdaru!!! Zahvaljujući vašim prozorima, imamo lepši pogled u Novu 2017. 
1.Kvalitet
2.Profesionalci
3.Uvek imaju vremena da pojasne i objasne

4.Cena prihvatljiva
5.Mogućnost dogovora i svaka njihova preporuka ima težinu i važnost... 
Svaka čast momci i želim vam svu sreću u životu i radu...
Karolina Cvitko Kovacs Svakome mogu preporuciti , ja sam prezadovoljna ! Pozdrav
Predrag Matuski Savršeno. Radili su kod mene komplet pvc stolariju, i prezadovoljan sam.
Slavica Milenkovic prvo pohvale za prozore i ostalo a zatim i timski rad radnika
Tahir Nurbegović Poštovani, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim članovima ekipe na organizaciji i realizaciji posla vezano za Vašu ponudu. U budućnosti ćete, sa moje strane, imati sve preporuke! Srdačan pozdrav
Bojana Rudic Hvala najboljem timu i najboljoj stolariji na 🌍
Saša Šuša Cca 5 godina od naše saradnje, sve ispoštovano kako smo se dogovorili i na vreme, nije bilo ikakvih reklamacija, malo je reći da sam zadovoljan, pozdrav za ekipu!!
...
Uvek uz Vas Dragdar pvc tim!


Comments

Popular posts from this blog

Majstore jel može to malo jeftinije?

Siguran put do kvalitetnog proizvoda