Potvrde pravog puta


                             POTVRDA PRAVOG PUTA


Kada se jednom ujutro probudite, odete na internet i na svojoj stranici, objavi, postu, blogu  ili čemu već, zateknete komentar ovakve ili slične prirode od kupca kome ste stolariju radili ne danas ili juče, nego pre skoro deset godina:

Ljiljana Ilic “NEMA DILEME: PVC I ALU STOLARIJA DRAGDAR - PRAVAC SREMSKI KARLOVCI, NI LEVO NI DESNO, NA GLAVNOM PUTU. SREĆAN PUT.... “ znaćete da ste na pravom putu, znaćete da ono čime se bavite ima svoj smisao i da radite pravu stvar.Ili recimo završite neki ugovoren posao, pa kada prođe neko vreme da  skoro i zaboravite da ste ga radili, dobijete poruku:
Ovim putem, još jednom želim da vam se zahvalim na profesionalnosti prilikom realizacije dogovorenog posla-ugradnja PVC stolarije. Kvalitetno, brzo i tačno. Ostanite takvi i dalje. Hvala još jednom."


E, zbog takvih trenutaka vredi raditi, vredi se truditi, vrede svi prohujali stresovi, neizvesnosti, muke, vredi sav uloženi trud i svi prekovremeni sati, vredi i  dodatni rad na sebi koji nije bio lak i koji je zahtevao promene, vredi svaki sekund borbe za boljeg čoveka u sebi i oko sebe.


Zar u poslovnom životu jednog čoveka, jednog tima, jedne organizacije ... može postojati nešto lepše od kvalitetno obavljenog posla i od zadovoljnog kupca. Ne može! 

Zadovoljan kupac - to je je kruna rada, to su oni lepi sokovi kojima se svi sladimo po okončanju nekog posla, to je ono čemu težimo i zbog čega stvaramo.

Oni koji su toga svesni zasigurno će u životu nešto i stvoriti, a ovi drugi na žalost samo su prolazna epizoda koju niko od nas ne bi želeo da pogleda.


Komentari naših radova sa pojedinih objava:Marinko Grujicic - ODLICNO JE PROVERENO!
Valeria Farkas - Hvala i za danas i za sutra i za uvek!
Ivana Skrbic - Imam sve njihove prozore i ulaza vrata, extra su!
Gorana Banovic Jager -  ... Prezadovoljna vašom uslugom i vrhunskim materijalom!
Petar Stojanovic - Firma Dragdar je za izradu terase kod mene površine oko 27m² zaslužila sve komplimente. Pedantnos savršenost i organizovano su za 17 dana od porudžbine doneli i montirali naručeno. Za montažu je utrošeno oko 5 časova.I sam sam radio po inostranstvu. Moja garancija i preporuka je samo ta.DRAGDAR: Iznenadilo me je sve da sam samo sa čudjenjem posmatrao šta radnik firme DRAGDAR zna da izvede. Prezadovoljan sam sa izradom navedene firme. Lično im želim puno uspeha u daljem poslovanju jer to i zaslužuju.
Gabor Vecsey Hvala Dragdaru!!! Zahvaljujući vašim prozorima, imamo lepši pogled u Novu 2017. 
1.Kvalitet
2.Profesionalci
3.Uvek imaju vremena da pojasne i objasne

4.Cena prihvatljiva
5.Mogućnost dogovora i svaka njihova preporuka ima težinu i važnost... 
Svaka čast momci i želim vam svu sreću u životu i radu...
Karolina Cvitko Kovacs Svakome mogu preporuciti , ja sam prezadovoljna ! Pozdrav
Predrag Matuski Savršeno. Radili su kod mene komplet pvc stolariju, i prezadovoljan sam.
Slavica Milenkovic prvo pohvale za prozore i ostalo a zatim i timski rad radnika
Tahir Nurbegović Poštovani, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim članovima ekipe na organizaciji i realizaciji posla vezano za Vašu ponudu. U budućnosti ćete, sa moje strane, imati sve preporuke! Srdačan pozdrav
Bojana Rudic Hvala najboljem timu i najboljoj stolariji na 🌍
...
Uvek uz Vas Dragdar pvc tim!


Comments

Popular posts from this blog

Majstore jel može to malo jeftinije?

Siguran put do kvalitetnog proizvoda