Potvrde pravog puta


                             POTVRDA PRAVOG PUTA


Kada se jednom ujutro probudite, odete na internet i na svojoj stranici, objavi, postu, blogu  ili čemu već, zateknete komentar ovakve ili slične prirode od kupca kome ste stolariju radili ne danas ili juče, nego pre skoro deset godina:

Ljiljana IlicNEMA DILEME: PVC I ALU STOLARIJA DRAGDAR - PRAVAC SREMSKI KARLOVCI, NI LEVO NI DESNO, NA GLAVNOM PUTU. SREĆAN PUT....znaćete da ste na pravom putu, znaćete da ono čime se bavite ima svoj smisao i da radite pravu stvar.


Ili recimo završite neki ugovoren posao, pa kada prođe neko vreme da skoro i zaboravite da ste ga radili, dobijete poruku:
Ovim putem, još jednom želim da vam se zahvalim na profesionalnosti prilikom realizacije dogovorenog posla-ugradnja PVC stolarije. Kvalitetno, brzo i tačno. Ostanite takvi i dalje. Hvala još jednom."



E, zbog takvih trenutaka vredi raditi, vredi se truditi, vrede svi prohujali stresovi, neizvesnosti, muke, vredi sav uloženi trud i svi prekovremeni sati, vredi i  dodatni rad na sebi koji nije bio lak i koji je zahtevao promene, vredi svaki sekund borbe za boljeg čoveka u sebi i oko sebe.


Zar u poslovnom životu jednog čoveka, jednog tima, jedne organizacije... može postojati nešto lepše od kvalitetno obavljenog posla i od zadovoljnog kupca. Ne može! 


Zadovoljan kupac - to je je kruna rada, to su oni lepi sokovi kojima se svi sladimo po okončanju nekog posla, to je ono čemu težimo i zbog čega stvaramo. Osećaj kada se osećamo korisni u društvu u kome živimo je pokretačka energija čiji plodovi ne mogu biti ništa sem dobroga. 



Oni koji su toga svesni zasigurno će u životu nešto i stvoriti, a ovi drugi na žalost samo su prolazna epizoda koju niko od nas ne bi želeo da pogleda ili doživi.



Komentari naših radova sa pojedinih objava:

Marinko Grujicic - ODLICNO JE PROVERENO!
Valeria Farkas - Hvala i za danas i za sutra i za uvek!
Ivana Skrbic - Imam sve njihove prozore i ulaza vrata, extra su!
Gorana Banovic Jager -  ... Prezadovoljna vašom uslugom i vrhunskim materijalom!
Petar Stojanovic - Firma Dragdar je za izradu terase kod mene površine oko 27m² zaslužila sve komplimente. Pedantnos savršenost i organizovano su za 17 dana od porudžbine doneli i montirali naručeno. Za montažu je utrošeno oko 5 časova.I sam sam radio po inostranstvu. Moja garancija i preporuka je samo ta.DRAGDAR: Iznenadilo me je sve da sam samo sa čudjenjem posmatrao šta radnik firme DRAGDAR zna da izvede. Prezadovoljan sam sa izradom navedene firme. Lično im želim puno uspeha u daljem poslovanju jer to i zaslužuju.
Gabor Vecsey Hvala Dragdaru!!! Zahvaljujući vašim prozorima, imamo lepši pogled u Novu 2017. 
1.Kvalitet
2.Profesionalci
3.Uvek imaju vremena da pojasne i objasne

4.Cena prihvatljiva
5.Mogućnost dogovora i svaka njihova preporuka ima težinu i važnost... 
Svaka čast momci i želim vam svu sreću u životu i radu...
Karolina Cvitko Kovacs Svakome mogu preporuciti , ja sam prezadovoljna ! Pozdrav
Predrag Matuski Savršeno. Radili su kod mene komplet pvc stolariju, i prezadovoljan sam.
Slavica Milenkovic prvo pohvale za prozore i ostalo a zatim i timski rad radnika
Tahir Nurbegović Poštovani, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim članovima ekipe na organizaciji i realizaciji posla vezano za Vašu ponudu. U budućnosti ćete, sa moje strane, imati sve preporuke! Srdačan pozdrav
Bojana Rudic Hvala najboljem timu i najboljoj stolariji na 🌍
Saša Šuša Cca 5 godina od naše saradnje, sve ispoštovano kako smo se dogovorili i na vreme, nije bilo ikakvih reklamacija, malo je reći da sam zadovoljan, pozdrav za ekipu!!
Дарко Живановић Квалитет без премца, редовно професионални и пријатељски настројени саветима и подршком. За сваку препоруку
Aneta Dizdar Profesionalnost, brzina i kvalitet
Jelica Vukobratovic Kupujemo za kucu i sprat kompletnu stolariju. To govori koliko su povoljni i odgovorni.
Brane Walking Djurdjev Jos jednom ste se pokazali da ste velika firma....kao obicnom kupcu ste mi na danasnji rodjendan poslali lep poklon...male stvari izdvajaju obicne od fenomenalnih...hvala dragdar
Drug Kicosevic    
Dragi dragdarovci, 
proslo je vec 15 dana kako ste izasli iz naseg doma, a i dalje nas drzi ushicenje i zelja da vam se zahvalimo, i pohvalimo (bez obzira sto smo sve morali da platimo  ) 
Elem, kao neko ko je sa vama proveo i gledao vas 4 dana mogu da potvrdim da bolji timski rad nisam skoro video. Uigranost se ogleda u automatizivanim procesima skidanja stare stolarije, PAZLJIVOG iznosenja strva i unosenja nove stolarije, dok sve to u korak prati metla, a zatim i pedantno uklapanje i obrada. Sto se kvaliteta stolarije tice, ne mogu nista napamet da tvrdim....cekam zimu, pa cu javiti... (ili neku zurku u komsiluku...a mozda je vec i bila, a nismo culi...ko zna). 
Posebne pohvale Milanu kao organizatoru posla, odgovornost koju je pokazao je stvarno upotpunila ceo dozivljaj podmladjivanja naseg doma. Takodje cinjenica da je sa zahtevima moje zene izasao na kraj, govori da je profesionalac u svom poslu! Za majstor' Rasu nemam reci hvale...u tim godinama ga je bilo po celom stanu, sve moze...sve radi...sve stize...radi sa elanom, i ne zali se! Veoma drag covek!  
Do vas nismo dosli putem preporuke (sto se u ovakvim situacijama cini), vec putem web-a....i isli smo na rizik - izmedju ostalog zbog dobrog pariteta cene - obecanog kvaliteta. Iz tog razloga i pisem ove redove...jer su sve nase sumnje otklonjene... 
Buducim donosiocima odluka dajem preporuke za sve, a posebno za profesionalnost i ljubaznost tima! 
Dragdar-u svaka cast!
Milica Karapandzic  Brza i efikasna ugradnja, ekipa za svaku pohvalu. Jako profesionalni!
Copy Centar Jovičić Odličan kvalitet stolarije, profesionalna i pedantna ekipa majstora ...za svaku preporuku!
Miroslav Trkulja Dobri ste i kvalitetni ostanite takvi, dobro ne treba menjati. Pozdrav za Dragdar....

I tako ...

Uvek uz Vas Dragdar pvc tim!


Comments

Popular posts from this blog

Majstore jel može to malo jeftinije?

Siguran put do kvalitetnog proizvoda